De kerk van Hall

Onze prachtige Hallse kerk
De kerk van Hall

Voorwoord Voorwoord

Dit is de website van onze Protestantse gemeente te Hall en Voorstonden. Deze geactualiseerde site geeft een kort overzicht van onze commissies en activiteiten. De informatie die u ontvangt is tevens een uitnodiging om mee te doen. Een Christusbelijdende gemeente die u zeker iets te bieden heeft maar ook een gemeente die uw / jouw inzet zeer op prijs stelt. Het overzicht geeft mogelijkheden waar u / jij actief kunt zijn. Voor nieuw ingekomen gemeenteleden kan deze site helpen om spoedig thuis te raken en zich ook thuis te voelen in onze gemeente. Graag verwijzen wij u daarvoor ook naar onze gemeentegids. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd benaderen.

De Kerkenraad.